Цей побічний продукт погано переносить заморожування, навіть швидке та глибоке. Іншими словами, не можна заморожувати курячі серця, оскільки така термічна обробка змінює їх структуру та смак. З цієї причини слід віддавати перевагу свіжим або охолодженим продуктам.

Охолоджені курячі сердечки зберігаються у холодильнику не більше двох діб за температури +7°C. Заморожені серця зберігаються у морозильній камері два місяці.

Як заморозити курячі серця та шлунки Після того, як серця будуть вимиті, їх потрібно скласти в сито, щоб стекла вода. Далі перекласти серця на паперовий рушник та додатково промокнути їх. Перекласти курячі серця у щільний поліетиленовий пакет, розмістивши їх усередині пакета у вигляді плоскої заготовки.

Розморожувати курячі серцяЯк і інші субпродукти, найкраще в холодильнику, заздалегідь вийнявши з морозильної камери. Попередня обробка курячих сердець займе всього пару хвилин, їх досить ретельно промити під струменем води та гострим ножем зрізати жир. Продукт готовий для приготування.