«Я роблю з тапіоки маршмеллоу — це ніжні, трохи тягучі текстурні кубики, які справді нагадують зефір. Плюс цих зефірин у тому, що їх можна навіть заморожувати, і вони не зіпсуються.Mar 16, 2021

Зазвичай її використовують для приготування пудингу або Bubble tea – чаю з бульбашками. З тапіокі можна варити каші, робити крекери, пудинги, пекти хліб, використовувати як загусник для соусів, пирогів і всього, що потрібно загущати. Тапіока повністю складається з крохмалистих вуглеводів.

за смаку вона схожа на солодку картоплю, на вигляд – на крохмаль, а насправді – безглютенова мука. Випускають тапіоку у різних кулінарних формах – у вигляді тонкого порошку (крохмаль, борошно, пудра), гранул «перлин», пластівців та паличок.

Для чого використовують тапіоку випічку, в основному хліб та коржі; пудинги та інші десерти; локшину удон; чай.