Фондан дуже смачний десерт, особливо якщо все зробити правильно і перше і найважливіше, це час випікання. Рекомендую спробувати на одному тістечку, щоб зрозуміти, скільки його випікати у вашій духовці. Ви можете легко заморозити їх на місяць.
9. 10. Цілком можна зберігати їх у холодильнику.
Подають фондан на окремій тарілці, вийнявши із форми. Його потрібно їсти гарячим прямо з печі, оскільки з часом серцевина затвердіє. Тістечко посипають цукровою пудрою або шоколадною крихтою і за класичною традицією разом з ним кладуть кульку ванільного морозива. Ось такі ознаки справжнього фондана.
Випікайте фондан у мікрохвильовій печі протягом 70 секунд на найвищій потужності (у моїй мікрохвильовій печі це 950 Вт).