Готовий кускус також можна заморозити у зип-пакеті або пластиковій ємності. Заморожена крупа зберігається місяць.Aug 14, 2020
3 роки Час приготування становить 5-7 хвилин. При зберіганні у сухому та прохолодному місці гарантійний термін придатності продукту становить 3 роки. Приготовлений кускус може зберігатися у холодильнику протягом кількох днів, після чого, підігрів на водяній бані, його можна використовувати у їжу.
Для цього у воді розчинити сіль, нагріти її, а краще довести до кипіння. Залити кускус, накрити та залишити на 5 хвилин. Кускус вбере всю воду і буде готовий до вживання.
Традиційно кускус готують на пару та подають з тушкованим м'ясом. Його можна їсти і як окрему страву, приправивши соком лимона та додавши листя м'яти. Цю крупу також подають як гарнір до риби. Вегетаріанці їдять кускус з овочами.