Як та у більшості овочів, при заморожуванні у сирому вигляді у кольорової капусти погіршуються текстура, смак, колір та харчова цінність, тому обов'язково бланшуйте її перед заморожуванням, щоб зберегти все корисне та смачне. І завжди для заморожування вибирайте свіжу міцну цвітну капусту.Aug 31, 2021

Перед заморожуванням цвітну капусту необхідно бланшувати. Якщо цього не зробити, овоч у процесі зберігання може придбати неприємний запах і потемніти.

Кольорова капуста підійде для приготування багатьох різних страв, у тому числі сирих. У сирому вигляді. Суцвіття їдять, вмочуючи в соуси (соуси дип). Як менш традиційний варіант можна, можливо запропонувати найсмачніше вегетаріанське табулі з сирий кольоровий капусти (суцвіття натирають на тертці, як пармезан).

Заморожені суцвіття не потрібно попередньо розморожувати та мити. Якщо на них є сніг, просто зчистіть його.