Чи можна заморожувати бульйон, запитаєте ви? Звичайно можна! Заморожування допоможе заощадити час перебування біля плити, а також електроенергію чи газ. І тим більше, заморожений бульйон, приготовлений самостійно, набагато корисніше, ніж покупні заправки.

Термін зберігання замороженого м'ясного бульйону – 4 місяці за температури -18 градусів. Зберігати бульйон після розморожування можна, можливо у холодильнику приблизно добу.

Після розморожування бульйон на смак не відрізняється від свіжоприготовленого. Наявність у морозилці вже готового бульйону значно спрощує кухонне життя: завжди можна швидко приготувати смачний суп або використовувати його для приготування другої страви.

Як правильно розморожувати супи? Якщо у вас є час, то найкращий спосіб – перекласти ємність із замороженим супом або бульйоном в холодильник. За 1-2 дні (залежно від форми та розміру контейнера) все повністю розморозиться. Якщо поспішайте, помістіть контейнер у теплу воду до повної розморожування.