Сир може зберігатися у морозильній камері близько 6 місяців..02-Feb-2021

І пам'ятайте: чим довше сир знаходиться в морозилці, тим більше вологи виморожується з нього і тим гірше буде його текстура після. Тому постарайтеся використати заморожений сир протягом 2-4 тижнів.

Можна, можливо. Пармезан, швейцарський, чеддер, гауда, проволоне: ці сири містять мало вологи, тому добре зберігаються. Навіть просто в холодильнику вони можуть лежати до півроку в закритій упаковці і до місяця у відкритій. І вони добре замерзають терміном до шести місяців.

трьох місяців Термін зберігання сиру в залежності від сорту становитиме від двох тижнів до місяця. У морозильній камері сир збережеться трохи довше – до трьох місяців. Але не варто забувати, що властивості сиру та його текстура при такому зберіганні вже не будуть колишніми.