Цукровий сироп домашнього приготування, як правило, зберігається в холодильнику тиждень. Якщо додати сироп трохи лимонного соку чи горілки, він зберігатиметься трохи довше.

поки що сироп зберігається у водонепроникному контейнері та при належній температурі, його необхідно охолодити. У холодильнику продукт можна, можливо тримати протягом кількох місяців (від 3 до 6 місяців). При охолодженні сиропу термін зберігання може становити до одного року.

Максимально уникайте високої вологості, тепла та прямих сонячних променів. Зберігати у сухому місці. Рекомендований термін зберігання після розтину пляшки не більше 3-х місяців.

Звичайний цукровий сироп в умовах кімнатної температури буде придатним для вживання протягом 3 тижнів, а в умовах холодильного пристрою півроку.