Вершки не передбачені для кількох заморозків. Зробіть оптимальні порції та використовуйте їх відразу. Заморожуйте в крайньому випадку: залишки продукту або ще не вийшов термін придатності. Вершки сильно вбирають запахи, тому зберігайте їх якнайдалі від грибів, м'яса, риби та інших заморожених продуктів.

Для зберігання подібним чином, вершки потрібно перемістити з фабричної ємності в поліетиленовий кульок і відправити в морозильне пристрій. Зберігатися за таких умов вони зможуть 2 місяці. Щоб продовжити цей термін, вершки можна збити з|із| цукровим піском і заморозити масу в такому вигляді.

Де використовувати заморожені вершки Як вже сказано вище, сфера застосування заморожених вершків відрізняється від свіжі. Наприклад, вони не підійдуть для міцних кремів. Зате жирні вершки (33-35%), заморожені у вигляді гарних шапочок, ідеально підійдуть для подачі десертів.