Горілка — найневибагливіший у питанні зберігання напій. Її можна, можливо залишити у темному місці з будь-яким температурним режимом. Не боїться вона і холоду, тому, якщо місця на полицях не виявилося, можете сміливо відправляти її в холодильник.

Кімнатна температура не підходить – у таких умовах, як і на спеці, 40-градусний напій швидше стає непридатним для вживання. Згідно з ГОСТом 32098-2013, для зберігання горілки Оптимальний температурний діапазон від -10 до +20 градусів та вологість не вище 85%.

Якщо пляшку було відкрито, а потім щільно закупорено, її можна вживати не пізніше, ніж протягом трьох місяців з дати виготовлення. Після відкриття пляшка обов'язково має зберігатися у спеціально відведеному темному місці.