Магазинний йогурт в замороженому стані дуже смачний, але по консистенції трохи щільніше звичайного морозива, і в ньому багато льоду, оскільки молочні продукти при заморожуванні дещо розшаровуються. Можна взяти вершковий йогурт і самостійно додати до нього фрукти.

Структура продукту повністю зміниться, вона буде неоднорідною і з грудочками. Подібним чином змінюються інші продукти молочного походження: майонез, йогурт, сметана. Після заморожування вони розшаровуються і їх не можна вживати в їжу.

Заморожений йогурт – це краще, ніж морозиво та краще, ніж просто йогурт. І це чудова їжа для літа, коли думати про вживання чогось гарячого за кубик льоду зовсім не хочеться. Заморожений йогурт – модна їжа, вона стрімко входить у тренд.