Для того щоб ідеально збити яйця без міксера або віночка, знадобляться дві звичайні виделки. Їх потрібно з'єднати так, щоб зубці перетнулися між собою (див. фото). У такому положенні, тримаючи за обидві ручки, збити яйця.

Виливаємо яєчні жовтки, додаємо цукор і починаємо збивати (Зручніше міксером) до тих пір, поки маса не збільшиться в об'ємі в 2-3 рази і повністю не розчиниться цукор. Міксер слід запускати на малих обертах, поступово збільшуючи швидкість.

У жодному разі не використовуємо занурювальний блендер, так білки не зб'ються, а лише розіб'ються білкові волокна. Ви запитаєте чому збивати білки блендером – це погана ідея? Потужність блендера зазвичай завжди менше, ніж потужність міксера, навіть ручного.