Мартіні чудово поєднується з гіркими бітерами, горілкою, джином та віскі..
Вода – це найпростіше, з чим розбавляють "МартініЯкщо смак оригінального вермуту б'янко або росо здається занадто концентрованим, пом'якшити його простіше всього мінеральною водою – приблизно одну частину до трьох частин вермуту.
Б'янко краще змішувати з апельсиновим та лимонним соком, червоні сорти (Россо, Розе, Росато) – з вишневим та гранатовим. Пропорції залежить від ваших переваг. Класичний варіант – розбавляти мартіні соком в пропорції один до одного або наливати в келих відразу дві частини соку. Джин та спрайт.
Мартіні Б'янко – неміцний напій, закушувати його не обов'язково. Підкреслити смак допомагають солоні горіхи, мигдаль, крекери, оливки та твердий сир. При подачі в барах та ресторанах келих з коктейлем Б'янко або чистим мартіні прикрашають часточкою лимона, шматочком цибулі або оливкою їх можна вживати як закуску.