Готове пюре намажте на дерев'яні дошки або папір для випічки і сушіть у приміщенні, що добре провітрюється, 2–3 дні. Якщо поверхня пастили вже виглядає сухою, її треба акуратно перевернути і посушити з іншого боку ще півдня. Зберігайте пастилу великими пластами, загорнутими в папір у сухому та прохолодному місці.

На чому ж сушити пастилу?

  • парафлекс листи. Якщо чесно, то я сама нещодавно дізналася, що такі бувають. 🙂 …
  • оригінальні піддони. Це якщо вони підходять до вашої моделі сушарки. …
  • силіконовий килимок. Чи не приклеюється, змащувати не потрібно, сама перевіряла. …
  • пергамент білого кольору.

Jul 2, 2013

Помістіть в духовку і сушіть при температурі 100 ° С з відкритими дверцятами. Сушіння займає приблизно дві години, але можна і годину спочатку підсушити в духовці, потім досушувати при кімнатній температурі (але це буде довше за часом). Взимку пастилу можна, можливо сушити та на батареї, але це буде довше.