Баклажани, так само як і кабачки, не їдять сирими, але з них, як і з цукіні, необов'язково знімати шкірку під час готування.17-Jun-2010

Для приготування використовуйте звичайні кабачки або цукіні, також можна, можливо їх комбінувати. Якщо плоди перестиглі, обов'язково видаліть шкірку і серцевину з кісточками.

Для овочевого рагу з баклажанами та кабачками всі овочі вимийте. Маленькі, з тонкою шкіркою кабачки нового врожаю чистити не потрібно.

Цукіні готують з соусом песто і пармезаном, з анчоусами і кунжутним насінням, з коріандром і креветками, їх додають у пенні, соті, піцу, рагу, оладки та чатні. Цукіні, На відміну від кабачків, також можна є сирими, хоча смак у них у сирому вигляді специфічний.