Забувши про дієти, приймаємо постулат. омлет готується на вершковому маслі. Зрозуміло, можна використовувати для цієї мети соняшникову чи оливкову олію, можна – але навіщо? Смак правильного омлету збідніє, якщо його не відтінити вершковим маслом, обов'язково найвищої якості.

Для того щоб омлет не прилипав до сковороди, французькі кухарі використовують очищене вершкове масло, а як приправи — звичайні сіль і перець.

Класичний омлет готують обов'язково на вершковому олії: мені здається, це невід'ємна складова смаку страви, вона ж французька!

Щоб приготувати ідеальну яєчню – ніжніше і делікатніше на смак, ніж звичайна, вам знадобиться один секретний інгредієнт – вода. Використати воду потрібно буде не замість олії, а разом із олією. Лайфхак полягає в наступному: коли білок вашої яєчні вже починає застигати, влийте в сковороду трохи води.