Хліб не лише смачний, а й корисний продукт. Всесвітня організація охорони здоров'я включає його в основу щоденного раціону. І не дарма. Хліб – джерело енергії та безлічі мікроелементів.22 Aug 2019

Коли ми раптом перестаємо їх постачати, наше тіло починає витрачати накопичені заздалегідь запаси глікогену. Але, коли закінчаться і вони, організм збунтується. Тоді не сповільнять з'явитися сухість у роті, втома, слабкість, запаморочення, безсоння і навіть нудота.

– надмірне вживання білого хліба з пшеничного борошна тонкого помелу може призвести до ожиріння. Особливо якщо є його з варенням, медом, арахісовою або шоколадною пастою, олією, ковбасою. У той же час корисні продукти, такі як овочі та пісне м'ясо, дозволяють їсти хліб як здорове перекушування.

«Якщо говорити в середньому, то для чоловіка це приблизно 150-200 г хлібаа для жінки близько 100-150 грамів. Норма хліба для дітей залежить від віку. У середньому це близько 50-60 г. Але це норма для людей, які не страждають на хронічні захворювання.