Мастику необхідно «ізолювати» від крему. Для цього достатньо розтопити шоколад чи глазур промазати місця зіткнення мастики з кремом. Така ізоляція дозволить не тільки зберегти декор та відмінний зовнішній вигляд, але й «триматиме» декор на торті.

Не варто кріпити мастику на кремчиз на вершках.Як правильно кріпити мастику на крем

  1. Спочатку варто промазати поверхню тонким шаром відповідного крему, Після чого відправити торт в холодильник на 12 – 15 хвилин.
  2. Потім нанести крем товстим шаром вирівнюючи поверхню для декорування.

Якщо ви хочете обтягнути торт мастикоюВам необхідно попередньо підготувати поверхню виробу. Підійдуть під мастику шоколадний ганаш, олійний чи карамельний крем, марципан.

Цукрову масу розкотіть у тонкий пласт і перенесіть на торт. Акуратно притискайте покриття долонями або кондитерським шпателем, намагаючись не залишати на поверхні вм'ятин. Щоб на торцях торта не було складок, розкочуйте мастику із великим запасом.