Бренді подається на стіл у охолодженому стані – до 16 градусів за Цельсієм.. Для того щоб його запах став максимально яскравим і насиченим, попередньо напій потрібно нагріти. Ідеальний варіант для цього – тримати келих з бренді у долоні якийсь час.Aug 29, 2019

Бренді можна сміливо пити у чистому вигляді. Але якщо хочеться його закусити, краще вибрати лимон, апельсин або чорний шоколад, які органічно з ним поєднуються. Якщо аромат надто насичений, можна розбавити напій кубиком льоду.

Щоб «відчути» букет напою, його краще не розбавляти, не запивати та не «заїдати». Бренді відпивається невеликими ковтками. Але коли напій здається занадто міцним, його розбавляють содовою або додають у келих трохи льоду. Як легка закуска підійде шоколад, часточка лимона або м'ясна нарізка.

Брендіколи – це коктейль на основі бренді, За міцністю 8%. Класичний склад – бренді і коли, у співвідношенні 1:5, але для смаку іноді додають лимон, яблука, палички кориці і навіть молоко. Подається у високому коктейльному келиху – хайбол.