Перед приготуванням рибу необхідно розморозити так, щоб максимально зберегти її поживну цінність. Порада наших технологів: у жодному разі не поміщайте морозиво або філе риби в теплу або гарячу воду. При температурі вище 40 ° С структура білка м'язових тканин починає руйнуватися.

Метод 2.

  1. Дістаньте рибу із морозильної камери. …
  2. Тримайте лосося у пластиковому пакеті. …
  3. Покладіть лосося у велику миску. …
  4. Наберіть миску або раковину холодною водою і завантажте рибу.
  5. Змінюйте воду кожні 30 хвилин.
  6. Дістаньте рибу з води, якщо вона повністю розморозилася і одразу починайте готувати.

Jul 11, 2018

Викладіть рибу в ємність та помістіть на нижню поличку холодильника. При температурі +5 ° розморожування займе 5-6 годин. Величезна перевага цього способу полягає в тому, що приступати до приготування відразу після розморожування зовсім не обов'язково.

Помістіть рибу на нижню полицю холодильника (температура від 0 до 5°C) і залиште на ніч. Якщо температура в холодильнику вище 5°C, достатньо буде 6 годин.