Перед приготуванням рибу необхідно розморозити так, щоб максимально зберегти її поживну цінність. Порада наших технологів: у жодному разі не поміщайте морозиво або філе риби в теплу або гарячу воду. При температурі вище 40 ° С структура білка м'язових тканин починає руйнуватися.
Метод 2.
- Дістаньте рибу із морозильної камери. …
- Тримайте лосося у пластиковому пакеті. …
- Покладіть лосося у велику миску. …
- Наберіть миску або раковину холодною водою і завантажте рибу.
- Змінюйте воду кожні 30 хвилин.
- Дістаньте рибу з води, якщо вона повністю розморозилася і одразу починайте готувати.
Jul 11, 2018
Викладіть рибу в ємність та помістіть на нижню поличку холодильника. При температурі +5 ° розморожування займе 5-6 годин. Величезна перевага цього способу полягає в тому, що приступати до приготування відразу після розморожування зовсім не обов'язково.
Помістіть рибу на нижню полицю холодильника (температура від 0 до 5°C) і залиште на ніч. Якщо температура в холодильнику вище 5°C, достатньо буде 6 годин.