Перед вживанням його потрібно правильно розморозити. Найвірніший спосіб, він-таки найтриваліший, це перекласти упаковку з тунцем з морозильної камери у звичайне відділення холодильника, де тунець поволі розморозиться.

Медальйони з тунця потрібні розморозити. Розморожені медальйони промокнути від зайвої рідини. Посипати сіллю та перцем, дати постояти пару хвилин. На добре розігрітій сковороді з додаванням олії обсмажити медальйони з тунця 2-3 хвилини з кожного боку (до необхідної готовності).

Пропонуємо один із найпростіших способів розморожування риби, за допомогою якого ви зможете заощадити небагато часу.

  1. Помістіть рибу в поліетиленовий пакет. Помістіть рибу в поліетиленовий пакет. …
  2. Відправте миску під холодну воду Потім поставте миску в раковину. …
  3. Змінюйте воду кожні 10 хвилин.
  4. Готуйте рибку відразу ж

Невелика рибка відтає через 1,5-2 години, більше – через 3-4 години. Але найкращий спосіб – запастися терпінням і розморожувати рибу в холодильнику (на нижній полиці), покривши її харчовою плівкою.