Зубатка – смачна та корисна риба. У той же час вона примхлива, адже вимагає чіткого дотримання правил під час готування, інакше стейки з зубатки може перетворитися на кашеподібне желе з незрозумілим смаком. Так, розморожувати рибу краще заздалегідь, помістивши на нижню полицю холодильника протягом усього ніч.
Якщо в холодильнику є зона свіжості, варто використовувати її – тут оптимальна температура для дбайливого відтавання. якщо вам потрібно нарізати стейк на дрібніші шматочки, не варто розморожувати його остаточно.
ЯК ПРАВИЛЬНО РОЗМОРОЗИТИ: 1️⃣ Дістаньте СТЕЙК зубатки із морозильної камери безпосередньо перед приготуванням; 2️⃣ Піднесіть під струмінь холодної води, і утримуйте доки не відокремиться шар захисної крижаної глазурі (не більше 1-3 хв.); Після цих нехитрих дій СТЕЙК ГОТІВ до подальшого приготування!