Фісташки – корисні горіхи з відносно невеликою калорійністю та чудовим смаком. Відмінно йдуть солоними під пінне, солодкими до десертів, нейтрально-натуральними вони потрібні нам для салатів і закусок. Але в будь-якому випадку фісташки стають смачнішими, якщо їх обсмажити.Dec 24, 2020

До вживання підходять, як сирі, так і смажені – незалежно від обробки, вони добре перетравлюються, мають свіжий смак та аромат. Горіхи містять корисні речовини, які поєднуються раціональніше, ніж в інших плодах.

Особливо шкідливі смажені фісташки, що містять велику кількість натрію. Надлишок цього лужного металу може призвести до високого кров'яного тиску, серцевих захворювань та інсульту.

Смажені фісташки – їхня користь Фісташки – одне з основних джерел вітаміну B6, завдяки якому вони підвищують енергетику людини, сприяють здоров'ю шкіри та очей, прискорюють обмін речовин. Фісташки також містять корисні мононенасичені та поліненасичені жирні кислоти, але не містять транс-жирів та холестерину.