Можна смажити сирими Від варіння лисичок можна відмовитися, якщо ви впевнені у походженні грибів. Тобто вони росли у лісі, не біля проїжджої частини, в екологічно чистій зоні. Самі лисички повинні бути молодими, щільними та без вад. В такому випадку посмажити лисички можна відразу після ретельного миття та чищення.

Заморожені гриби будуть готові за 10–15 хвилин після закипання. Якщо збираєтесь їх смажити, то варити попередньо не потрібно.

Якщо збираєтесь їх смажити, то варити попередньо не потрібно.Свіжі лисички після закипання потрібно варити:

  1. для супу – 15-20 хвилин;
  2. перед маринуванням – 20-25 хвилин;
  3. перед заморожуванням – 15-20 хвилин;
  4. перед жаркою – 5-10 хвилин (хоча лисички відварюють рідко).

Jul 17, 2022