Вимочування м'яса перед термічною обробкою підвищує смакові якості та скорочує час приготування.. На виході виходить менш жирний бульйон. Якщо ви не впевнені в якості або походження м'яса, то вимочування допоможе знизити концентрацію шкідливих речовин.

Не треба. Не робіть так ніколи. Ніколи не обполіскуйте сиру яловичину, свинину, баранину, курку, індичку чи ягнятину перед тим, як готувати її.

Свіже парне м'ясо немає сенсу вимочуватидосить просто промити у воді. Вимочується як правило м'ясо, У свіжості якого ви не впевнені. Вимочується як правило м'ясо, У свіжості якого ви не впевнені.

Перекладіть м'ясо у велику каструлю або миску, залийте водою і обов'язково додайте лимонний сік та сіль. Так залиште м'ясо на 1-2 години, після злийте воду і промийте ще раз добре проточною водою. Вимочене м'ясо вариться швидше, має менше характерного запаху!