Рисову крупу можна замочувати у воді, якщо ви хочете скоротити час варіння. Тримати рис у воді потрібно близько 30-60 хвилин. Під час варіння необхідно використовувати меншу кількість води. Щоб вийшла в'язка каша, можна замочувати рис недовго.15 Jul 2020

Вчені з Королівського Університету Белфасту вважають, що якщо замочувати рис у воді на ніч, кількість миш'яку, який міститься в ньому, знижується на 80%. Разом з ним із продукту йдуть інші шкідливі речовини. Такого висновку вчені дійшли після того, як випробували кілька способів приготування рису.

Потрібно чи замочувати рис? Це можна зробити, якщо ви хочете скоротити час варіння. Однак тримати Мал у воді доведеться 30-60 хвилин.

Висновок перший, що лежить на поверхні – слідує замочувати рис за температури води 60С. Другий – у окропі краще не замочувати. Але при цьому я маю сказати, що якщо замочувати рис в холодній воді, але більш тривалий час, то результат буде майже таким же добрим, як при замочуванні у гарячій воді.