Кульки тапіокового крохмалю нагадують перлини і, перш ніж додавати в будь-яку страву, їх потрібно відварити або замочити на ніч у гарячій кип'яченій воді.

Налийте у велику каструлю 2,5 л води (об'єм води повинен дорівнювати 6-8 об'ємам тапіокі). Доведіть воду до кипіння і всипте в неї кульки тапіокі (250г). Перемішуйте вміст, поки тапіока не підніметься на поверхню води. Процес приготування на середньому вогні триватиме приблизно 25 хвилин.

Чіпси з водоростей

  1. Замочити у 100г води тапіоку на ніч.
  2. Варити, поки тапіока не стане прозорою 15-20 хв.
  3. Додати нори і перебити до однорідної консистенції.
  4. Викласти на силіконовий килимок і розмазати шаром 1 мм.
  5. Сушити при 56 ° С 6 годин.

Зазвичай її використовують для приготування пудингу або Bubble tea – чаю з бульбашками. З тапіокі можна варити каші, робити крекери, пудинги, пекти хліб, використовувати як загусник для соусів, пирогів і всього, що потрібно загущати.