У будь-якому випадку варто знати, що нерафінована олія переб'є аромат оцту. Можна, можливо заправити вінегрет та оливковою олією. Але який би соус ви не вибрали для салату, робити це потрібно лише перед подачею страви на стіл.
Заправка для вінегрета може бути різною: сметана, майонез, рослинна олія. Ми пропонуємо просте і дуже смачне запаювання з гірчицею, оливковою олією та спеціями. В цю заправку можна додати дижонську гірчицю та ваші улюблені спеції крім перцю та солі.
Традиційно для заправки вінегрету використовують нерафіновану соняшникову олія. Оливкова олія в вінегреті не доречно через свою властивість загусати в холодильнику. Кількість овочів вказано приблизно, можна додати чогось більше, чогось менше.