Технологія приготування Коли рис, м'ясо та інші складові плову нудьгують на повільному вогні, вони обмінюються смаками і виходить дуже смачна та ароматна страва. Не варто забувати, що після того, як доданий рис, перемішувати плов не можна, інакше замість розсипчастої смачної страви вийде каша з м'ясом..Sep 9, 2021

Щоб Мал був розсипчастим, під час варіння його не потрібно перемішувати. На середині варіння каструлю з рисом накрийте кришкою та залиште її до кінця варіння. Після цього в Мал додають м'ясо із засмажкою та спеціями, і готують плов.

Небагато господинь знають, як приготувати плов правильно, щоб рис був розсипчастим. Розсипчастий рис у плові виходить за дотримання кількох умов. 1. Абсолютно точне дотримання співвідношення рису та води: на 2 частини рису – 2 частини води.

Щоб рис не вийшов в'язким і зліплим, його потрібно промити, потім залити водою і залишити на півгодини. За цей час Мал позбудеться крохмалистості. Мутну воду вилийте. Не перетирайте пальцями Малколи його митимете.