Після того, як раки будуть майже готові, воду треба злитиа замість неї в каструлю наливається молоко, в якому замочувалися членистоногі. Проварити ще протягом 5 хвилин після закипання та зняти з плити.Nov 2, 2016
Маленьких раків варіть 8-10 хвилин, середніх – близько 15 хвилин, а великих – приблизно 20 хвилин. Після цього обов'язково залиште настоюватися під кришкою 15 хвилин.
Коли ви насаджує черв'ячка на гачок, йому не боляче. Коли ви кидаєте раку в киплячу воду, він не страждає. Нервова система не розвинена, на відміну людини чи інших тварин, тому раку, комарику чи черв'ячку все одно».
У киплячу воду кидаємо членистоногих, акуратно тримаючи їх за спинку (бережіть пальці). Час варіння раків залежить від розміру. В середньому вона займає від 15 до 30 хвилин.