Без плівки ковбаска смажилася швидше. З решти почала трохи відходити плівка і морщитися. Я зробила висновок, що вона для форми та придатна в їжу.

Поліамідні оболонки є абсолютно безпечними для продуктів харчування, але перед вживанням сосисок у цій оболонці, оболонку необхідно зняти.

Висновок очевидний: оболонку не можна знімати і проколювати перед варінням. З плівкою сосиски і зваряться смачніше і апетитніше виглядатимуть у готовому вигляді. Також важливо не переварити ковбаски – Не більше 5 хвилин вони повинні знаходитися в окропі. Більші сардельки можна варити 7-10 хвилин.

30 хвилин У середньому час становить 20-30 хвилин. Поради щодо приготування: Щоб не лопнула скоринка, ковбаски слід попередньо опустити в окріп на 2 хвилини. Смажені купати небажано проколювати зубочисткою, так витікає сік.