Як пояснює шеф-кухар, важливо не знімати шкіру з курки, "бо так ми прибираємо особливу частину крильця, желеподібну і хрумку". Перш ніж почати готувати, важливо розрізняти частини курячого крильця. Їх три. Пензлик крила можна викинути, хоча вона знадобиться для бульйону.Jul 15, 2021

Зазвичай крилець багато, тому що багато хто купує тільки грудку і стегенця, тому крильця завжди залишаються. Як пояснює шеф-кухар, важливо не знімати шкіру з курки, «бо так ми прибираємо особливу частину крильця, желеподібну та хрумку».

хоча з першими крильцями я й провозилася, можна ножем відокремлювати шкірку, а можна і просто пальцем (палець під шкірку і по колу, акуратно починаєте відокремлювати від кістки). Щоб шкірка легше відокремлювалася крильця попередньо потрібно, хоча б на годинку, замочити в холодній воді.

Як обробляти курячі крильця

  1. Виклади крильце на дошку і дотримуй його у вигляді літери «V». …
  2. Розрізати суглоб вертикально, не докладаючи надто великого зусилля, оскільки ніж сам знайде шлях меншого опору.
  3. Повторити з другим суглобом, утримуючи його у вигляді «V». …
  4. Відрізати кінчик крила.