На додаток до переваг правильного приготування їжі, посуд "Цептер" має термоакумулююче дно, яке здатне рівномірно розподіляти тепло та зберігати його тривалий час.. Завдяки своїй конструкції термоакумулююче дно дозволяє економити до 70% енергії.

Відмінні особливості посуду Zepter посуд Zepter легко мити навіть у посудомийній машині, не турбуючись про її збереження; термоакумулююче дно в посуді Zepter накопичує теплову енергію, що дозволяє готувати їжу за невисокої температури (60-80 °С).

Товари Zepter акуратно упаковані окремо в харчову плівку, а потім покладені в картонні коробки. Жодних валіз, маси внутрішніх коробочок або упаковки синього кольору! Шукайте оригінальне тавро. Воно свідчить про якість продукції та є незмінним.

Компанія була заснована в 1986 році в Лінці (Австрія), штаб-квартира знаходиться у Швейцарії. Продукція Виготовляється на восьми власних заводах компанії, розташованих у Німеччині, Італії та Швейцарії.