Шарон – це суміш японської хурми з яблуком. Шарон відрізняється м'яким смаком (без в'язкості) та відсутністю кісточок. Хурму, королек і шарон можна (і навіть потрібно) використовувати у кулінарії. М'якуш цього фрукту додають у йогурт, з нею готують смузі та морозиво, начинку для пирогів, салати, варення, желе та багато іншого.Nov 20, 2017

Він містить велику кількість дубильних речовин, таких як борошно, та діє як клей, перетравлюючи разом частинки їжі. Тож хурма протипоказана людям, які часто стикаються із запорами або хворіють на геморой. Не можна їсти фрукт при ожирінні та діабеті, особливо при другому типі хвороби.

На дотик азіатські плоди м'які, і таке відчуття, що від натискання вони луснуть, соки напирають на шкірку. – Саме вона найкориснішаУ ній багато йоду, який зміцнює м'язи серця, – говорить Халіл. Є ще один різновид хурми з цих двох країн: у формі помідорів чи ромашок.

Хурма багата на вітаміни групи B, вітамін C, залізо, йод і калій. Ці корисні складові активізують захисні функції організму під час найбільшого ризику простудних захворювань. Найкращий вітамінний комплекс на зиму!