Користь гарбузової каші Виводить з організму шлаки та токсини. Покращує всмоктування харчових речовин кишківником. Благотворно впливає на травлення. Регулює рівень кислотності шлункового соку, тому включена до дієтичного меню при загостренні гастриту.Jan 21, 2022

Гарбуз м'яко очищає організм, виводить зайву вологу, допомагає покращити травлення. Її регулярне споживання підтримує здоров'я очей та знижує ризики виникнення серйозних захворювань, включаючи рак. Кальцій та магній у гарбузу зміцнюють серце та знижують тиск. А вітамін K покращує якість крові.

Гарбузову кашу рекомендується є двічі на день – вранці і увечері. Якщо у вас недокрів'я, якщо вам не вистачає заліза – постарайтеся 4-5 разів на день з'їдати хоча б потроху вареного гарбуза, і ніякі препарати вам не знадобляться. Ще одна найважливіша корисна властивість гарбуза полягає у високому вмісті фтору.

Вівсянка з гарбузом буде корисна людям із захворюваннями травної, серцево-судинної системи, нирок та при погіршенні гостроти зору. Підходить як варіант сніданку чи другого сніданку.