У копченій курячій грудинці містяться такі елементи, як магній, кальцій, калій, велика кількість фосфору та натрію. Кальцій, як відомо, стимулює створення кісткової тканини. Магній – чудово впливає на нервову систему людини. Це чудовий антидепресант.

Копчена куряча грудка гарна і як самостійна страва, та як інгредієнт до салатів та закусок. Її додають у запіканки, піци та пироги, заправляють гарячі страви для надання. копченого аромату.

Копчена курка – готове до вживання страву. Її додають до салатів, подають у вигляді нарізки на святковий стіл. Бутерброди з ароматним м'ясом підходять для сніданків та пікніків. Курятина поєднується з помідорами, квасолею, грибами, сирами, морквою, фруктами.

✔ Надлишок білка. Якщо вживати куряче м'ясо без міри, це може надмірно навантажити нирки та печінку і порушити їхню правильну роботу. ✔ Не підходить під час серйозних фізичних навантажень.