Кукурудзяна манка має низький рівень алергенності, І тому її часто включають у дитяче меню. Завдяки біологічно активним речовинам, що містяться, кукурудзяна манка також оздоровить і подарує сили мамам під час вагітності і літнім людям. Крім того, цей продукт добре насичує і при цьому малокалорійний.
Головна корисна властивість кукурудзяної каші – це повне збереження всіх вітамінів та мінералів після будь-якої кулінарної обробки. Ця страва є не зовсім звичайною кашеюоскільки містить більше рослинних білків, ніж звичних вуглеводів.
Також каша з кукурудзяний муки очищає кишечник, допомагає позбутися запорів, виводить з організму шкідливі речовини. До того ж страву корисно вживати як профілактику серцево-судинних захворювань, адже їй властиво зміцнювати стінки судин та запобігати утворенню бляшок холестерину.
Кукурудзяна манка. Є крупкою з відповідного виду зерна розміром від 300 до 800 мкр (розмір манної крупи). Продукт призначений для сім'ї. Цей продукт не містить глютен.