Варена риба багата поліненасиченими жирними кислотамиСаме тому вона така важлива для людського організму, і особливо – для жінок. Ці поживні елементи підвищують загальний імунітет, сприяють очищенню судин та покращенню їх прохідності, допомагають засвоюватися вітамінам та оновлюють клітини організму.May 13, 2018

Червона риба багата жирними кислотами омега-3, які знижують ризик атеросклерозу, рівень холестерину, роблять шкіру еластичною, а волосся сяючим, плюс – допомагає боротися із запаленнями та зміцнюють імунітет.

Як зазначила лікарка, червону рибу не можна їсти людям, які страждають на високий тиск і хвороби нирок. Ці стани можуть бути пов'язані між собою, а на свята готується, як правило, багато страв. І чим більше, людина, схильна до перелічених захворювань, з'їсть червону, т.е.

Жирні кислоти омега-3, які містяться в червоний рибі, знижують ризик атеросклерозу, знижують рівень холестерину, роблять шкіру і волосся еластичним і сяючим, а також допомагають боротися із запаленнями та зміцнюють імунітет.