Дослідження показали, що завдяки своєму багатому хімічному складу пшеничне нефільтроване пиво відіграє важливу роль в обмінних процесах, суттєво покращує роботу внутрішніх органів, задовольняє добову потребу організму у вітамінах. Подібні результати не можуть не тішити любителів пінного напою.5 Nov 2019
Що корисніше: світле чи темне Проте іспанські вчені виявили, що темне пиво містить більше заліза, що позитивно впливає систему кровообігу.
У чому користь напою Якщо дотримуватися міри, пиво може бути корисно. Так, склянка напою заповнює запаси нікотинової та фолієвої кислоти в організмі. Ці речовини потрібні для профілактики серцево-судинних захворювань, стимуляції кровообігу, покращення метаболізму та мозкової діяльності.
Смак і запах Ті, хто куштував пиво ячмінне і пшеничне, відчули різницю: в пшеничному не буває вираженої гіркоти та аромату хмелю. Хміль просто не підходить до витонченого профілю Witbier. Ячмінь надає пиву більш насичений, зерновий смак, аромат.