Напівфабрикати значно менш насичені корисними речовинами, ніж свіжі продукти, але все ж таки в рибних паличках заморожених містяться вітаміни групи В, вітамін А, корисний для зору та шкіри, амінокислоти та корисні жири (Calorizator). Крім того, рибні палички містять білки.
Хоча рибні палички не так корисні, як звичайна смажена або печена риба, вони краще, ніж інші обсмажені в сухарях продукти, наприклад, курячі стрипси. Вибираючи рибні палички, дивіться їх склад: зазвичай там зазначена у відсотках масова частка риби. Чим вона вища, тим корисніший продукт.
склад: фарш рибний, паніровка (сухарі панірувальні (борошно пшеничне, сіль, дріжджі, паприка, декстроза, барвник: екстракт аннато), вода, олія рапсова, борошно пшеничне, крохмаль пшеничний), сіль, суміш прянощів, спеції, рослинні волокна та білок (горох, картопля ). Містить глютен.
Як це є Рибні палички обсмажують у маслі, не розморожуючи. Їх можна подавати з різними соусами – з майонезом, соусом тар-тар та іншими. Як гарнір до рибним паличкам добре підходить картопля чи рис.