У плоді багато кальцію і вітаміну групи С, а невелике чорне насіння фрукта є невичерпним джерелом Омега-3. ще одна незаперечна гідність пітахай полягає в тому, вона позитивно впливає на серцевий м'яз, а також нормалізує функції кишечника і шлунка.

Найчастіше її їдять такими способами:

  1. розрізають уздовж навпіл та їдять м'якоть ложкою;
  2. розрізають уздовж навпіл, ложкою обережно виймають м'якоть і ріжуть на шматочки;
  3. розрізають уздовж навпіл, а потім разом із шкіркою ріжуть на частини;
  4. важливо пам'ятати, що шкірка питахайї неїстівна;
  5. краще фрукт є охолодженим.

19-Jul-2021

 Завдяки високому змісту вітамін А З, зміцнює імунітет, а регулярне споживання служить профілактикою виникнення респіраторних захворювань;  Містить вітаміни групи В – В1, В2 та В3, залізо, кальцій фосфор, протеїни, клітковину, ніацин та вітамін З.