Продукт допомагає нормалізувати роботу серцево-судинної, зміцнити нервову систему, сприятливо впливає на кістки. Бульйон на яловичих ногах насичують організм калієм, фосфором, вітамінами групи B, залізом, натрієм, білком, амінокислотами. Страви з яловичих ніг як правило жирні та калорійні.
Харчова цінність та хімічний склад "Холодець з яловичих ніжок".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
---|---|---|
Калорійність | 209.3 кКал | 5.9% |
Білки | 26.6 г | 16.7% |
Жири | 9.9 г | 8.5% |
Вуглеводи | 3.7 г | 0.8% |
Харчова цінність та хімічний склад "Копита яловичі".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
---|---|---|
Калорійність | 159 кКал | 5.9% |
Білки | 25 г | 20.7% |
Жири | 6.6 г | 7.4% |