Користь помідорного розсолу Медицина це частково визнає, адже соляний розчин просто необхідний для відновлення водно-сольового балансу. Крім того, розсіл збагачений магнієм та калієм. Розсіл також у своєму складі вміщатиме мікроелементи, які використовувалися для консервації.

Містить вітамін С, м'яко впливає на слизову оболонку шлунка, не дратуючи її, покращує роботу сечовивідної системи, очищає клітини печінки та нирок. Помідорний розсіл. Допомагає боротися з авітамінозом, зміцнює імунну систему.

Солоні огірки та розсіл багаті на пробіотики – корисні бактерії, які необхідні для здоров'я кишечника. Цінні властивості пробіотиків докладно вивчені: покращують травлення, зміцнюють імунітет, сприяють гарному ментальному стану, борються з депресивними розладами.

Він рятує від зневоднення Просунуті спортсмени п'ють для поповнення електролітів спеціальні спортивні напої. А тим часом, огірковий розсіл – це ті ж електроліти, калій і натрій, які втрачає наш організм разом з потом і які потрібні для підтримки водно-сольового балансу.