Сік є ефективним сечогінним та жовчогінним засобом, підвищує загальний тонус організму, чудово втамовує спрагу. Для людини здорова користь яблучного соку полягає у нормалізації рівня холестерину крові, стимулюванні роботи серцевого м'яза, захисті від радіації.

Вона додала, що на тиждень рекомендується випивати не більше трьох склянок свіжого. яблучного соку, а також не рекомендується його пити людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, при гастриті з підвищеною кислотністю, а також при індивідуальній непереносимості чи алергії.

Яблучний сік має безліч корисних якостей. Він містить дуже мало калорій, багато заліза, тому дуже корисний при анемії, зокрема анемії вагітних. Яблучний сік сприяє виведенню каменів з нирок, а пектини, що містяться в ньому, служать відмінними адсорбентами і очищають. організм від токсинів та шлаків.

Найкраще пити натще. Якщо ви вживаєте фреші кілька разів на день, робіть це не менш як за двадцять хвилин до або через дві години після їди. Коли ваш шлунок порожній, всмоктування вітамінів та поживних речовин з соку є найефективнішим.