Для травної системи – урбеч із льону. Він містить клітковину, амінокислоти, клейковину, рослинні естрогени. Підтримує молодість організму та здоров'я, позбавляє організм від токсинів. Приймати його можна від кашлю.

Найпростіший спосіб – це намазувати на хліб чи хлібці. Але перш ніж намазувати, потрібно зробити суміш з олією, медом або тим та іншим. Інші методи вживання – припускають обробку. Плюс у тому, що оброблений урбеч краще засвоюється, але в ньому менше вітамінів.

Містить вітамін В17, калій, кальцій, залізо, йод та цинк. Урбеч з волоських горіхів. Корисний при гіпертонії, анемії та головних болях, спричинених спазмами судин. Урбеч з насіння чорного та білого кунжуту.

Урбеч намазують на хліб та тости. Його їдять уприкуску з скибочками фруктів та овочів. Небагато льняного урбечу можна додавати в соуси, підливи та коктейлі.Склад калорійність, харчова цінність на 100 грам

  1. білки – 18,3 г;
  2. жири – 42,2 г;
  3. вуглеводи – 28,9 г.