Корисні властивості цибулиння Речовини, що містяться в лушпинні цибулі, мають тонізуючі, проносні, жовчогінні, антисептичні, спазмолітичні, протиракові та багато інших властивостей. Відвари з лушпиння виводять з організму надлишки солей хлору та натріютому незамінні в раціоні сердечників.8 Aug 2018

У склянку окропу покласти щіпку лушпиння цибулі і дати наполягати 10 хвилин. Потім вийняти лушпиння і випити на ніч золотистий напій, що вийшов. Коли прокинувся вранці, не міг повірити, що спав спокійно, нога не турбувала. З того часу щовечора я п'ю цибульний чай.

У лушпиння цибулі містяться вітаміни В, С, Е та РР, каротин, залізо, кверцетин, калій, фітонциди, кальцій. Продукт нормалізує роботу серця, рівень цукру на крові, артеріальний тиск. Запобігає утворенню холестеринових бляшок, розвитку онкологічних захворювань, зміцнює імунітет.

Візьміть 5 столових ложок подрібненої хвої, додайте 2 ст. ложки плодів шипшини, стільки ж лушпиння цибуліЗалийте отриману суміш 700 мл окропу і варіть на малому вогні 10 хвилин. Потім зніміть відвар із плити, перелийте в термос і наполягайте 6-8 годин. Вживати відвар щоденно по 1 літру протягом місяця.