Розбавлена ​​«Самбука» Кількість води або льоду можна підібрати на власний розсуд. Також для розведення самбуки використовують сік (лимонний, апельсиновий, грейпфрутовий) або сироп (гранатовий, вишневий). Щоб зменшити міцність напою після додавання соку або сиропу його можна розбавити колою.1 May 2018

З льодом або водою Розбавте самбуку питною водою або мінералкою, акуратно перемішайте, додайте трохи льоду готове! У якій пропорції розводити алкоголь залежить від конкретних переваг. Як правило, лікер та вода перемішуються у співвідношенні 2:1 або 3:1 відповідно.

Як найкращим чином оцінити смак самбуки Як легкий аперитив до їжі та завершуючий трапезу діжестив можна випити нерозбавлений та злегка охолоджений лікер. Подана у витягнутих судинах або келихах для коньяку, з додаванням зерен кави, шампанського або льоду, самбука стане приємним супроводом будь-якого свята.

Однак найчастіше цей напій вживають у складі різних коктейлів. Так як лікер досить солодкий і дуже ароматний, в коктейлі з самбукою додають міцні напої, такі як ром або горілка.