Найпростіший спосіб – залити мюслі молоком, йогуртом, кефіром чи соком. Смак буде відмінним незалежно від вибраного наповнювача. Ніжний та вишуканий десерт парфе. Дуже швидкий, смачний і літній варіант сніданку з мюслі і свіжі ягоди або фрукти.

Як приготувати мюслі з молоком Засипаємо суміш із зернових, фруктів, ягід у глибоку тарілку та заливаємо прохолодним або теплим молоком. Залежно від смакових переваг, у пропорції один до одного. Молоко не обов'язково має бути знежиреним, можете використовувати, наприклад, 3-4% або 10% вершки.

За бажанням — заливаєш мюслі окропом (можна додати меду) і або вариш хвилин 5, або чекаєш, поки все набухне. Можна, можливо заливати молоком – гарячим або холодним (холодним краще заливати з вечора, а харчуватися вже вранці), можна з вечора залити кефіром.