Щодня дикі кішки їдять щось нове: курка з яловичиною, кролик, кури у пері. Також їм дають рибу (горбуша, оселедець), оскільки у природних умовах тигри люблять рибалити. При цьому з меню тигра Тихона прибрали морських свинок, виходячи з його особистих уподобань. Після кожного їди зоологи оглядають залишки.
Зазвичай дається м'ясо яловичини, для різноманітності додається кролик, птах. І тут уже є переваги, наприклад, Матісу найсмачніше півень. Також в раціон додають кісткове борошно, субпродукти та пророщену пшеницю для збагачення організму вітамінами та мінералами.
Окрім м'яса та свіжих тушок гризунів, хижаків (у тому числі й котячих) годують також і спеціальними кашами з рису та гороху.