Чим закушують віскі

  1. Односолодовий віскі з димним або фруктовим ароматом п'ють під м'ясо (баранину та телятина), птицю, яловичу мову.
  2. М'який купажований віскі п'ють під копчену червону рибу (в ідеалі лосось).
  3. Купажований віскі із трав'яним ароматом п'ють під морепродукти (креветки, устриці).

З яким соком п'ють віскі Крім апельсинового соку, можна порадити інші цитрусові (лимонний, грейпфрутовий і т. д.) віскі Добре поєднуються яблучний, вишневий, виноградний, гранатовий соки. Хорошим вибором будуть екзотичні соки з ананасу та манго, а також мультифруктові.

Смак віскі найкраще підкреслять свіжі соки: яблучний, ананасовий, гранатовий, вишневий, виноградний, мультифруктовий. Цитрусові соки не розкривають багатий смак віскі і підходять більше до текіли та горілки.