Чим закушують віскі
- Односолодовий віскі з димним або фруктовим ароматом п'ють під м'ясо (баранину та телятина), птицю, яловичу мову.
- М'який купажований віскі п'ють під копчену червону рибу (в ідеалі лосось).
- Купажований віскі із трав'яним ароматом п'ють під морепродукти (креветки, устриці).
З яким соком п'ють віскі Крім апельсинового соку, можна порадити інші цитрусові (лимонний, грейпфрутовий і т. д.) віскі Добре поєднуються яблучний, вишневий, виноградний, гранатовий соки. Хорошим вибором будуть екзотичні соки з ананасу та манго, а також мультифруктові.
Смак віскі найкраще підкреслять свіжі соки: яблучний, ананасовий, гранатовий, вишневий, виноградний, мультифруктовий. Цитрусові соки не розкривають багатий смак віскі і підходять більше до текіли та горілки.